Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання LXXVII позачергової сесії міської ради

Дата: 01.04.2020 15:02
Кількість переглядів: 628

Сьогодні відбулось засідання LXXVII позачергової сесії міської ради VII скликання. Депутати міської ради розглянули питання порядку денного:

1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 року №1120 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік».

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 року №1121 «Про міський бюджет м. Скадовська на 2020 рік (21316301000) код бюджету.

3. Про відмову в наданні Херсонській обласній організації профспілки державних установ України дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Зміни до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік» було внесено для забезпечення нагальних потреб щодо запобігання вірусної інфекції, а саме:

- надання поточних трансфертів КП «Очисні споруди» для придбання матеріалів для санітарної обробки місць загального користування та територій масового скупчення людей у м.Скадовську  ;

- надання поточних трансфертів КП «Водне господарство» для придбання матеріалів для санітарної обробки місць загального користування та територій масового скупчення людей у м.Скадовську  ;

- надання поточних трансфертів КП «Очисні споруди» для придбання запчастин для техніки

Оплата послуг з санітарної обробки місць загального користування та територій масового  скупчення людей у м.Скадовську;

- надання поточних трансфертів КП «Очисні споруди» для санітарної обробки вулиць міста;

- надання поточних трансфертів КП «Водне господарство» для захоронення хворих на корона вірус;

- надання субвенції районному бюджету на придбання: ізоляційних халатів,бахіл високих, захистних щитків, рукавичок нітрилових, антисептиків,дезінфікуючих засобів,розпилювачів пневматичних для деззасобів,одноразових масок хірургічних та шапочок для КНП «Скадовський  центр ПМСД» Скадовської районної ради;

- надання субвенції районному бюджету на придбання засобів індивідуального захисту: ізоляційних халатів, костюмів біозахисту,рукавичок із довгими манжетами,рукавчок нітрілових,фартухів медичних,респіраторів, бахіл, захистних щитків, масок хірургічних  для КНП «Скадовська ЦРЛ».

У ході сесії було внесено доповнення щодо надання коштів для ремонту автомобілів «швидкої допомоги» Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора