Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Родинний вогник у День закоханих

Дата: 17.02.2020 16:55
Кількість переглядів: 505

14 лютого 2020 року у виставковій залі районного будинку культури до Дня закоханих вперше відбувся захід «Родинний вогник». Сімейні пари скадовчан запросили на святкування ініціатори свята: рада ветеранів, міська рада, централізована бібліотечна система, районний будинок культури.

Фото без опису

Для кожного на святкуванні знайшлись теплі слова, адже у залі зібрались люди, кохання яких квітне не одне десятиліття. Історії народження родини стали надбанням свята, переплітаючись з гарними піснями та хореографічними номерами.

 

Власний секрет щасливого життя у шлюбі кожна родина має свій, їх легко дізнатися, вивчивши зміст сердечок на дереві щастя, яке й зараз знаходиться у фойє будинку культури. На святкуванні започаткували конкурси на кращі співочі пари, добрих господарів та майстринь-вишивальниць, кращих рибалок і мисливців. Учасники святкування ділились цікавими історіями із життя, разом згадували яскраві події, співали й танцювали, а головним надбанням став гарний настрій, який кожен додав у скарбничку родинних надбань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора