Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чужих дітей не буває

Дата: 13.02.2020 16:37
Кількість переглядів: 811

Дітице майбутнє держави, найголовніший скарб суспільства, сенс життя кожної свідомої людини. Світ без війн, здоров'я близьких, любов найрідніших людей, щасливі очі дітей дають людині безмежне відчуття щастя.

Фото без опису

Дитині для повного і гармонійного розвитку її особистості необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові та розуміння.  На жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де йому надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання. Сьогодні є багато сімей, які з тієї чи іншої причини опиняються у складних життєвих обставинах і в  більшості випадків, вони потребують матеріальної та гуманітарної  допомоги у вигляді продуктів харчування, одягу та ін. Такі сім»ї є у кожній громаді.

 

Сьогодні у такій тяжій ситуації опинилась мама з п’ятьма дітками із села Приморське. Дякуючи приватним підприємцям міста, небайдужим родинам громади, колективу виконавчого комітету міської ради, дякуючи яким було оперативно зібрано продукти харчування, теплі речі, памперси, дитяче харчування, фрукти, овочі та доставлено родині. І жоден, хто надав допомогу не сказав, що це діти не міські. Дуже приємно, що поруч є такі  небайдужі люди до чужої біди, які несуть добро і світло. І саме в цей час відчувається сила гурту і розуміється, що разом — ми сила!!!

 

Звертаємо увагу громади міста на те, щоб не були байдужими до життя тих, хто поруч. Якщо ви бачите сім’ї, у яких є малолітні чи неповнолітні діти, які потребують негайної  допомоги, зверніться до виконавчого комітету міської ради до каб. № 6 або за телефоном 5-34-80 чи 5-22-20.

 

Замовчування і байдужість громади до життя дітей — неприпустима! Всі ми знаємо, що чужих дітей не буває і живучи в місті ми повинні розуміти, що діти нашої громади, це наші спільні турботи і радощі, а діти повинні бути у серці громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора