Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Контроль організації дошкільної освіти

Дата: 30.01.2020 16:59
Кількість переглядів: 829

Працює робоча група по перевірці дотримання фінансової дисципліни у комунальних підприємствах, установах, закладах дошкільної освіти Скадовської міської ради.

Фото без опису

Розпорядженням міського голови від 15.01.2020 № 04-р створено робочу групу по перевірці дотримання фінансової дисципліни у комунальних підприємствах, установах, закладах дошкільної освіти Скадовської міської ради при нарахуванні та виплаті заробітної плати працівникам. В рамках завдань робочої групи проведено контроль харчування дітей у дошкільних закладах міста та раціонального використання енергоносіїв.

 

Контроль та перевірку 29 січня провели заступник міського голови Бутенко О.І. і депутат міської ради Кабакова Г.І. У ході роботи було визначено наявність інформації для батьків про склад меню, вивчено різноманіття страв для задоволення раціонального збалансованого харчування дітей. Цікавими та різноманітними стравами наповнено меню дошкільнят, а це:  зрази, різноманітні запіканки, голубці та ліниві вареники, азу по-татарськи, суп болгарський, риба в тісті, печінкові оладки та ін. У садках чітко дотримуються режимних вимог, вчасно проводяться прийоми харчування.

 

Поряд з цим було перевірено журнали використання енергоносіїв, проведено роз’яснювальну роботу з економії їх використання в закладах дошкільної освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора