Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Стартував новий етап подання електронних декларацій зі змінами !

Дата: 29.01.2020 16:53
Кількість переглядів: 809

З 01 січня стартував черговий етап подання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, щорічних декларацій за 2019 рік.

Фото без опису

Відповідно до змін передбачених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції» №140-IX від 2 жовтня 2019 року, наказом Національного агентства від 12 грудня 2019 року, з 01 січня 2020 року введена нова форма декларації осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Документом також затверджена і нова  форма повідомлення про суттєві зміни в майновому стані суб’єкта декларування.

Під час заповнення декларацій важливо враховувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства. Національне агентство на своєму веб-сайті постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларації.

 На сайті НАЗК розміщені:

Рекомендуємо! суб’єктам декларування, завчасно, перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого електронного підпису.

            З загальних правових питань щодо заповнення декларацій  особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування можуть звернутися до юристів-фахівців КУ «Центр з надання безоплатної первинної правової допомоги Скадовської міської ради » за адресою: 75700, Херсонська обл., Скадовський район, місто Скадовськ, вулиця Гагаріна, будинок 63, офіс 4 (адміністративна будівля міської ради).

Графік прийому громадян:

понеділок, вівторок, четвер  –  з 09-00 год. до 15-00 год.

Обідня перерва – з 12-00 год. до 13-00 год.

 

роб. телефони:  5-37-55; 0958764339

 

КУ «Центр з надання безоплатної первинної правової допомоги» в Інтернеті: http://surl.li/ddy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора