Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про справи актуальні

Дата: 27.01.2020 17:08
Кількість переглядів: 449

27 січня секретар міської ради Сокольчук О.М. провів чергову оперативну нараду. У її роботі взяли участь заступники міського голови, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради та комунальних підприємств ЖКГ.

Фото без опису

Секретар міської ради зосередив увагу на готовності комунальних служб міста до заходів протидії ожеледиці, яка можлива днями, згідно прогнозів погоди. Про стан технічних засобів та наявність піску для посипання доріг і тротуарів доповіли директори КП «Водне господарство» і «Очисні споруди».

 

У ході наради дано ряд доручень: з підготовки матеріалів до звіту роботи виконавчого комітету міської ради за 2019 рік, який заплановано на кінець лютого; по формуванню переліку проектів на чергову сесію міської ради, що відбудеться у лютому поточного року; по контролю дії робочої групи по перевірці дотримання фінансової дисципліни у комунальних підприємствах, установах, закладах дошкільної освіти Скадовської міської ради при нарахуванні та виплаті заробітної плати працівникам; з контролю виплати податку на нерухомість на території міської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора