Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міські ринки - альтернативи розвитку

Дата: 24.01.2020 15:36
Кількість переглядів: 1460

Одне з пріоритетних завдань міської ради - створення сучасних умов для розвитку дрібного та середнього підприємництва на території нашого міста, зокрема належних умов для торгівлі на ринках, розвитку їх матеріально-технічної бази.

Фото без опису

З цією метою виконавчим комітетом міської ради була проведена інвентаризація та обстеження ринків, розташованих на землях комунальної власності. Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 12 грудня 2019 року № 225 «Про внесення змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у місті Скадовську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.03.2017 р. № 57 (із змінами і доповненнями)» затверджено комплексну схему розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території ринків, розташованих на перехресті вулиці Незалежності і провулку Торгового та по вул.Джарилгацькій, в районі магазину «Багет».

 

Наразі міська рада запрошує підприємців, здійснюючих своє діяльність на території вищевказаних ринків, звертатися до відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому міської ради для оформлення паспортів прив’язки та укладання договорів  пайової участі власників тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в утриманні об’єктів благоустрою, розвитку інфраструктури, соціально-економічного і культурного розвитку міста Скадовська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора