Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти мріють про сніжну зиму

Дата: 24.01.2020 09:22
Кількість переглядів: 529

Цієї зими маленьким скадовчанам не довелось ще погратися у сніжки, тож вихователі дитячих садочків знаходять альтернативні рішення зимовим розвагам. Найменші вихованці ЗДО (ясла-садок) №5 "Червона Шапочка" із груп "Веселка" та "Малятко" подоружували зимовим лісом.

Фото без опису

У  подорож їх запросила практичний психолог Ткачук К.В. Там діти зустріли безліч звірів, які запропонували їм пограти в ігри "Утвори сніговика" та "Утвори сніжинки".  Метою ігор є розвиток умінь виконувати різні маніпуляції з сіллю (насипати, розгрібати, набирати). Граючись із сіллю у малят розвивається творче та логічне мислення, зорова увага, пам'ять, мова, творче мислення, уява та фантазія.

 

У ЗДО №3 "Дзвіночок" у групі "Дельфінятко" пройшов експеримент з неживою природою: два агрегатних стана води (лід-бурулька, рідина). Малята у своїх малюнках відобразили мрії про справжню снігову зиму.

 

Для дошкільнят "Дзвіночока" малювання є одним з улюблених видів діяльності. У середній групі "Бджілка" (вихователь Мельниченко І.Б.) малята намагались передати у творах свій емоційний стан, особисте бачення кожної деталі при роботі з природним матеріалом. Заняття з образотворчого мистецтва і елементами природознавства сприяло розвитку творчості, уяви, створення власного кольору фарби, шляхом змішування основних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора