Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Матеріальна допомога для скадовчан

Дата: 20.01.2020 15:50
Кількість переглядів: 333

Складовими соціальної міської програми у 2020 році є надання адресної матеріальної грошової допомоги  окремим категоріям мешканців м.Скадовська та допомога  лікарям м.Скадовська на  оренду  житла. У минулому, 2019 році, на відповідні потреби було виділено з міського бюджету 550 тис. грн. У поточному році на відповідні потреби з міського бюджету  заплановано 680 тис. грн.

 

Матеріальна грошова допомога окремим категоріям мешканців м.Скадовська надається згідно відповідних Положень. Її мають право отримувати пенсіонери, непрацюючі малозабезпечені особи, інваліди І групи загального захворювання, інваліди І та ІІ груп по зору, діти-інваліди підгрупи А, діти-інваліди важкої форми епілепсії, онкохворі діти, діти-сироти, діти, які знаходяться під опікою, інші громадяни, що опинилися в складних життєвих обставинах, та  мешканцям міста, яким виповнилося 90 та 95 років. Окремими Положеннями затверджено надання  матеріальної  допомоги  для  одиноких  мешканців  міста  по  оплаті  за  природний  газ  для  опалення (які проживають у 3 і більше поверхових будинках) та допомога  лікарям м.Скадовська на  оренду  житла.

 

17 січня відбулось перше засідання комісії виконавчого комітету міської ради з надання адресної матеріальної грошової допомоги, члени комісії розглянули та задовольнили заяви 4 осіб на надання матеріальної  допомоги  для  одиноких  мешканців  міста  по  оплаті  за  природний  газ  для  опалення, 1 - допомогу  лікарям м.Скадовська на  оренду  житла, 10 осіб на виплату компенсацію за лікування, 2 – на компенсацію втрат після пожежі. Рішенням комісії 1 заявнику відмовлено у отриманні допомоги, оскільки лікування не здійснено, комісією рекомендовано звернутися за допомогою після проведення лікувальних дій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора