Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В передчутті Новорічної казки

Дата: 27.12.2019 17:10
Кількість переглядів: 512

Святкові дива тривають, їх дарують діти і дорослі. Для маленьких скадовчан, наприклад, міська рада подарувала новий цікавий ігровий майданчик, який встановлено на центральній міській площі, красуню ялинку з сучасною гірляндою. Сьогодні ввечері відбудеться урочисте запалювання вогнів ялинки, концертну програму з цієї нагоди даруватимуть аматори районного будинку культури.

Фото без опису

 

Для дорослих також є подарунок – величезний міський годинник з найточнішим часом: саме в Новорічну ніч о 24.00 год. він гратиме святкову мелодію та сповістить всіх про зміну року 12 ударами дзвону.

 

Подаруночки зі смаколиками від міської громади отримають під ялинку й діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

 

Нині містом линуть чудові святкові пісні та музика у виконанні талановитих діток. Міські садочки, школи, позашкільні заклади дивують талановитими виступами вихованців і учнів під час концертів та новорічних ранків.

 

Святкова пора триває. Головне, що кожен може долучитися до створення святкового дива доброю справою, гарним настроєм і побажаннями, просто щирою посмішкою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора