Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сесії міської ради

Дата: 26.12.2019 15:40
Кількість переглядів: 361

24 грудня відбулась LХХІІІ позачергова сесія міської ради. На порядку денному засідання розглядались питання, затверджені розпорядженням міського голови від 23.12.2019 р. № 168-р.

Фото без опису

 

Перед відкриттям сесії секретар міської ради Сокольчук О.М. запросив до слова голову районної державної адміністрації Покутню С.О. У зверненні до депутатів міської ради Світлана Олександрівна закликала зважено та відповідально підійти до питання прийняття міського бюджету, відповіла на ряд питань щодо розвитку туризму в Скадовському районі та необхідність підтримки медпрацівників на час збільшення навантаження у період рекреаційного сезону.

 

Під час обговорення проекту бюджету міста на 2020 рік депутати міської ради виступили з наступними пропозиціями: Кабакова Г.І., провівши аналіз ведення господарської діяльності КП «Очисні споруди», запропонувала детальніше переглянути фінансову діяльність підприємства; Бутенко О.І. наголосила на важливості ряду запитів дошкільних закладів міста, які не увійшли до міського бюджету - це ремонти систем опалення, облаштування пожежної сигналізації, ремонти та відновлення ігрових майданчиків та ін., вказала також на недостатнє фінансування прибирання старого міського кладовища, нераціональну організацію роботи зі справляння туристичного збору.

 

У ході засідання сесії депутати міської ради затвердили проекти порядку денного з доповненнями,  проект «Про підготовку та проведення конкурсу з утримання пляжів міста Скадовська» знято на доопрацювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора