Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергове засідання сесії міської ради

Дата: 20.12.2019 16:01
Кількість переглядів: 597

20 грудня відбулось засідання LХХІІ позачергової сесії міської ради. Напередодні відбулось спільне засідання постійних депутатських комісій. У ході обговорення винили дискусії з питань формування міського бюджету на 2020 рік. Депутати міської ради висловили власні пропозиції.

Фото без опису

Зокрема, Васильєв О.П. запропонував детально розглянути відповідні проекти бюджету та міські програми на наступний рік, Липай О.О. наголосив на необхідності передбачити технічне переоснащення комунальних підприємств міста, Бутенко О.І. повідомила про необхідність проведення вітамінізації дошкільнят, переобладнанні міських дошкільних закладів, а саме встановлення пожежної сигналізації, ремонтів систем опалення. Також Ольга Іванівна надала пропозицію дофінансувати роботи з прибирання старого міського кладовища та встановити на території міста «лежачі поліцейські». Швець В.В. звернув увагу депутатів на недостатнє фінансування складових міської програми з благоустрою, Грищенко Т.В. наголосила на необхідності підтримати первинну ланку медицини та надати кошти на поліпшення технічного стану амбулаторії.

 

Загалом, на порядок денний сесії було запропоновано 44 проекти. За пропозицією секретаря міської ради Сокольчука О.М. було змінено порядок розгляду питань порядку денного. Депутати затвердили питання «Про  внесення  змін до рішення  міської  ради  від  21.12.2018 року №903 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік», «Про  внесення  змін  до рішення  міської  ради від  21.12.2018 року № 904 «Про  міський  бюджет м.Скадовська  на  2019 рік». Проект «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік» не набрав необхідної кількості голосів під час голосування, після чого секретарь міської ради проголосив про закриття роботи сесії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора