Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 12.12.2019 17:18
Кількість переглядів: 655

Сьогодні, 12 грудня 2019 року, відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. На порядку денному засідання розглядались питання:

Фото без опису

              Про план діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2020 рік.

              Про присвоєння поштових адрес.

              Про присвоєння поштових адрес.

              Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення під житловим будинком із вбудованою стоматологічною амбулаторією.

              Про надання пропозиції  про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську.

              Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

              Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських будівель у  м.Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

              Про надання пропозиції про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у  м.Скадовську та передачу  земельної ділянки у власність.

              Про надання пропозиції про надання  згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

              Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

              Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

              Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську та передача земельної ділянки у спільну сумісну власність.

              Про надання пропозиції про врегулювання земельних відносин.

              Про переоформлення особового рахунку на кімнату № 210 в квартирі спільного заселення по вул. Шмідта,32-а в м.Скадовську.

              Про внесення змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для  провадження підприємницької діяльності у місті Скадовську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.03.2017 року        № 57 (із змінами і доповненнями).

              Про внесення змін до договору про тимчасове користування місцем розташування рекламного засобу  № 29 р від 15.06.2011 року, укладеного з ТОВ “АТБ-МАРКЕТ”.

              Про компенсацію витрат  КП “Водне господарство” за полив декоративних насаджень мешканцями міста за межами присадибних ділянок за 2019 рік.

              Про розірвання та укладення договорів щодо пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою з власниками тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності;

              Про видалення аварійних дерев у м. Скадовську.

              Про припинення опіки над Кобзар Ніною Федорівною в зв’язку з її смертю.

              Про затвердження Інструкції з діловодства в Скадовській міській раді та її виконавчому комітеті.

              Про надання пропозиції про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під об’єктом комунальної власності м.Скадовська та передача її у комунальну власність територіальної громади міста.

              Про надання пропозиції про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

              Про  надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право строкового земельного сервітуту.

              Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

              Про надання пропозиції про надання згоди  на відновлення меж земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у  м. Скадовську.

              Про внесення змін дот  комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у місті Скадовську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.03.2017 р. № 57 (із змінами і доповненнями).

              Про припинення опіки над Буркою Тетяною Гаврилівною в зв’язку зі смертю її опікуна Бурки Валентини Дмитрівни.

              Про схвалення прогнозу бюджету міста Скадовська на 2021-2022 роки.

              Про присвоєння поштових адрес.

              Про надання пропозиції про врегулювання земельних відносин.

              Про надання пропозиції про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

              Про надання пропозиції про внесення змін  в п.1.1. рішення  сесії міської ради від 05.06.2018 року № 732.

              Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

              Про надання пропозиції про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування житлового будинку та  господарських будівель у м. Скадовську.

              Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських будівель у  м. Скадовську та передача у власність (присадибна ділянка).

              Про надання пропозиції про врегулювання земельних відносин.

              Про план роботи виконавчого комітету міської ради на перший квартал 2020 року.

              Про надання пропозиції про надання згоди  на відновлення меж земельних ділянок для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м.Скадовську.

              Про затвердження протоколу від  18.11.2019 року № 6 засідання громадської житлової комісії при  виконавчому комітеті міської ради.

              Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у м. Скадовську.

              Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою прилеглої території у м.Скадовську.

              Про укладення  договорів щодо пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою з власником тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

              Про бюджет м. Скадовська на 2020 рік.

              Про затвердження “Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік”.

              Про внесення змін до договорів оренди землі.

              Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під об’єктом комунальної власності м. Скадовська та передача  її у комунальну  власність територіальної громади міста.

              Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м.Скадовську та передача у власність (присадибна ділянка).

              Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку “Пролісок” для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку у  м. Скадовську.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора