Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дотримуючись Правил благоустрою міста Скадовськ

Дата: 11.12.2019 15:26
Кількість переглядів: 419

Адміністративна комісія виконавчого комітету міської ради нагадує про дотримання  Правил благоустрою території, забезпечення чистоти, порядку та дотримання тиші в місті Скадовську, затверджених рішенням сесії від 01.02.2005р. № 363. Ознайомитись зі змістом Правил можна на офіційному сайті міської ради у розділі «Офіційні документи».

Відповідно до зазначений Правил заборонено самовільно виконувати роботи по прокладці та перевлаштуванню підземних споруд, розриті вулиць, тротуарів, зелених зон, проводити реконструкцію існуючих заїздів до присадибних ділянок або створювати нові за рахунок зеленої зони міста. За вказані порушення передбачена адміністративна відповідальність згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

В разі виникнення потреби у проведенні вищеперерахованих робіт необхідно заздалегідь звертатися до відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради (м.Скадовськ, вул.Гагаріна, 63, каб. №8) для належного оформлення дозвільної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора