Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація збірки «Скадовськ: обличчя відомих людей»

Дата: 09.12.2019 17:17
Кількість переглядів: 769

06 грудня у читальному залі районної бібліотеки відбулась презентації ювілейної збірки «Скадовськ: обличчя відомих людей». Створення видання було ініційовано міською радою до ювілейної 125-ї річниці заснування міста Скадовська.

Фото без опису

До збору матеріалів книги було залучено раду ветеранів міста (голова Безердян Л.В.), робочу групу очолив перший заступник міського голови Афанасіаді Д.М.

Книга представляє собою збірку біографічних статей про людей, які створили історію Скадовська, власними трудовими справами розбудовували різні галузі міського життя. ЇЇ перший розділ присвячено Почесним Громадянам Скадовська. У другому розділі – визначні особистості міської громади. Кожна стаття книги – це окрема сторінка історії не лише особистості, це історія рідного краю, розбудови країни.

У багатоголоссі історій книги читач поринає у живу історію кожного десятиліття, знайомиться з умовами життя і роботи скадовчан, має змогу прослідкувати динаміку розвитку різних галузей міського життя.

«Цікавим видання є для збереження історичної пам’яті громади. Книга про людей і для людей, є кращим подарунком до 125-ї річниці заснування міста», - відзначив у звернення до присутніх на презентації секретар міської ради Сокольчук О.М., запевнив, що видання отримають всі навчальні заклади міста, бібліотеки для вивчення історії рідного міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора