Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей старшого дошкільного віку

Дата: 09.12.2019 17:13
Кількість переглядів: 630

5 грудня 2019 року в яслах-садку № 7 «Казка» м.Скадовська проведено семінар-практикум для вихователів-методистів та вихователів груп старшого дошкільного віку «Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей старшого дошкільного віку».

У роботі семінару взяли участь Ольга Бутенко, заступник міського голови Скадовської міської ради, Олена Панченко, методисти комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет», вихователі району.

У ході роботи було переглянуто інтегроване заняття в старшій групі «Пригоди в Ігротауні» (вихователь Наталія Пужак, музичний керівник Лариса Сурдул). Малята за допомогою паличок Кюїзенера, логічних блоків Дьєнеша, дерев’яних цеглинок та LEGO-DUPLO на прохання Майнкрафта відбудували дитяче містечко «Ігротаун». Всі споруди були оригінальні, креативні, творчі та привабливі. За свою майстерність і винахідливість маленькі будівельники отримали від Майкрафта та його подружки Понні м’які іграшки та новий конструктор LEGO-DUPLO.

Усі присутні обмінялися думками щодо впровадження інноваційних технологій у практику роботи з дошкільниками.

Ольга Єгорова, директор закладу, провела екскурсію груповими кімнатами, під час якої було переглянуто оснащення сенсорно-пізнавальних зон та матеріали роботи з батьками

Тетяна Зіневич, вихователь-методист, провела з присутніми майстер-клас «Інноваційні методики в освітньому процесі» та детально зупинилася на впровадженні конструктора ЛЕГО, паличок кюїзенера, розвиваючих ігор Воскобовича, та кубиків дьенеша в освітній процес.

Підбиваючи підсумки заходу, педагоги відзначили високу ефективність співпраці батьків, вихованців та педагогів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора