Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про прилеглу до присадибних ділянок територію

Дата: 04.12.2019 17:26
Кількість переглядів: 1072

Виконавчий комітет Скадовської міської ради звертається до мешканців міста та нагадує власникам приватних садиб правила утримання прилеглої до присадибної ділянки території: Згідно Правил благоустрою території, забезпечення чистоти, порядку та дотримання тиші в місті Скадовську,

Фото без опису

затверджених рішенням сесії від 01.02.2005р. № 363, прилегла територія повинна утримуватися у належному санітарному та технічному стані. На вказаній території (території загального користування) заборонено самовільно виконувати роботи по прокладці та перевлаштуванню підземних споруд, розриті вулиць, тротуарів, зелених зон, проводити реконструкцію існуючих заїздів до присадибних ділянок або створювати нові за рахунок зеленої зони міста.

За вказані порушення передбачена адміністративна відповідальність згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

В разі виникнення потреби у проведенні вищеперерахованих робіт просимо заздалегідь звертатися до відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради (м.Скадовськ, вул.Гагаріна, 63, каб. №8) для належного оформлення дозвільної документації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора