Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Культуру добросусідства вивчали у яслах-садку «Теремок»

Дата: 02.12.2019 17:06
Кількість переглядів: 487

28 листопада 2019 року в яслах-садку № 6 «Теремок» м. Скадовська відбувся районний семінар для вихователів-методистів, вихователів та музичних керівників закладів дошкільної освіти «Використання сучасних емоційно-художніх та емоційно-моральних освітніх технологій за програмою «Культура добросусідства».

Фото без опису

У роботі  семінару взяли участь Ольга Бутенко, заступник міського голови міської ради, Олена Панченко, методист комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет», Валентина Савінова, заступник директора з навчально-виховної роботи СЗОШ І-ІІІ ступенів «Академія творчості».

Заняття-мандрівку «Незвичайна подорож маленького чомусика країнами світу» презентували Таїсія Швороб, вихователь-методист, Лариса Іванова, музичний керівник, разом з вихованцями старших груп (вихователі Світлана Таланова, Тетяна Гершкулова, Наталія Столярчук). Вихованці виявили неабияку активність, демонстрували практичні знання, театральні та танцювальні здібності, що дало можливість напрацювати колективне бачення розв’язання теми семінару.

Ділячись власними педагогічними знахідками, наробками, обмінюючись думками, усі педагоги дійшли висновку, що на часі – осучаснення завдань, змісту та форм роботи зі старшими дошкільниками з урахуванням позитивного історико-педагогічного досвіду, це дасть змогу сформувати вікові уявлення та знання про прояви патріотизму, які мають ґрунтуватися на почуттях дружби, підтримки, взаємодопомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора