Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тиждень педагогічної майстерності в яслах-садку «Казка»

Дата: 28.11.2019 16:12
Кількість переглядів: 453

З 18 по 22 листопада 2019 року в закладі дошкільної освіти №7 «Казка» пройшов тиждень педмайстерності «Інновації – в освітній процес».

Фото без опису

Під час проведення заходу педагогам закладу була надана консультація за темою «Сенсорно-пізнавальний розвиток дітей дошкільного віку» (вихователь-методист Т.Зіневич), організовано колективний перегляд занять: «В ігри ми граємо кольори вивчаємо» ( І мол.гр., вихователь Г.Гардубей), «На допомогу трьом поросятам» ( ІІ мол.гр., вихователь О.Довгаль), «День народження LEGO» (середня гр., вихователь А.Смолієнко), «В гостях у гномиків» (старша гр., вихователь Н.Антіпіна), проведено огляд-конкурс облаштування сенсорно-пізнавальних зон, анкетування батьків, виготовлено яскраві буклети, леп буки, папки-пересувки для батьків. Як підсумок роботи, 26 листопада була проведена педагогічна нарада, на якій були розглянуті шляхи вдосконалення сенсорно-пізнавального розвитку дітей дошкільного віку за Базовим компонентом дошкільної освіти.   

 

В ході обговорення даного питання педагоги дійшли висновку, що у всіх вікових групах методичне забезпечення дидактичним матеріалом здійснено на належному рівні. Першими помічниками педагогів у створенні наочного і демонстраційного матеріалу з формування сенсорно-пізнавального розвитку дошкільнят є батьки вихованців. Завдяки тісній співпраці з батьками сенсорно-пізнавальні зони поповнились новими LEGO-конструкторами, LEGO-DUPLO, блоками Дьєнеша, паличками К’юїзенера та іншими розвивальними матеріалами. Батьки і педагоги, як однодумці, розуміють, що сенсорно-пізнавальний розвиток є важливою складовою для розвитку у дітей логіко-математичних здібностей у підготовці їх до школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора