Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися збори активу батьківських комітетів дошкільних закладів міста

Дата: 27.11.2019 17:19
Кількість переглядів: 718

Сьогодні, 27 листопада, за ініціативи виконавчого комітету міської ради у залі засідань міської ради зібрались активи батьківських комітетів дошкільних закладів міста. Загальні збори батьківських комітетів очолили секретар міської ради Сокольчук О.М. і заступник міського голови Бутенко О.І. На порядку денному розглядались питання вивчення громадської думки та пропозицій щодо вдосконалення системи дошкільної освіти в місті.

Фото без опису

У зверненні до зібрання Олег Миколайович зосередив увагу батьків, що напередодні затвердження міського бюджету на наступний рік саме батьківська рада має впливати на витратну частину коштів, які надаються на облаштування груп та майданчиків. Результатом зборів має стати рада батьківських комітетів, як опосередкований орган оцінки роботи дошкільних закладів, дорадчий орган у формуванні бюджетних запитів міських садків.

Заступник міського голови Бутенко О.І. інформувала про стан фінансування дошкільних закладів міста і зауважила, що цьогоріч з міського бюджету на дошкілля було дофінансовано більше 19 млн. грн., а саме: на зарплатню 187 педагогічних і технічних працівників та утримання 500 дітей, 150 з яких пільгових категорій, тому їх харчування здійснюється за рахунок міського бюджету. Ольга Іванівна зосередила увагу на необхідності проведення літніх перерв для проведення ремонтних робіт у закладах, організацію та забезпечення вітамінізації у літній період коштом міської ради, визначила першочергові потреби у садках на даний час та перелік робіт, які увійшли до бюджетного запиту на наступний рік.

У ході зборів до батьківської ради, яка надалі співпрацюватиме з виконкомом міської ради щодо контролю дошкільної освіти, було обрано представників з кожного дошкільного закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора