Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НІ - насиллю над дітьми

Дата: 22.11.2019 17:41
Кількість переглядів: 519

Останнім часом у соцмережах проводилось обговорення випадку з підлітком, що стався на території ясел-садка № 3 «Дзвіночок». Відповідний факт обговорювали депутати міської ради у ході засідання LХХ сесії міської ради VII скликання (відео засідання сесії).

Фото без опису

У ході сесії секретар міської ради Сокольчук О.М. звернувся до депутатів міської ради щодо здійснення протиправного вчинку до дитини, який стався на території ясел-садка № 3 «Дзвіночок». Олег Миколайович висловив позицію міської ради з даного приводу: «У місті трапилась надзвичайна ситуація, яка наразі розглядається правоохоронними органами. Позиція міської ради є однозначною, насилля над дітьми є неприпустимим на території міської ради». Детально про стан справи та реагування виконавчого комітету міської ради доповіли заступник міського голови Бутенко О.І. і секретар виконавчого комітету міської ради Козел Л.В.

 

До виконавчого комітету міської ради звернувся заявник зі скаргою, щодо протиправних дій до підлітка, який за дорученням матері мав забрати сестру з дошкільного закладу. На  територію ясел-садка № 3 «Дзвіночок» підліток забрався через паркан після чого відбулась суперечка з робітником садка. Заявник з даного приводу також звернувся до відділу поліції, наразі ведуться слідчі дії, повідомила у доповіді Бутенко О.І.

 

Виконавчий комітет міської ради з розгляду питання трудових правовідносин у  даній справі звернувся до відділу освіти Скадовської РДА щодо проведення службового розслідування, наразі створено робочу групу із залученням фахівців виконкому міської ради. Скаргу заявника також було розглянуто на засідання комісії із захисту справ дитини виконкому міської ради, про її висновки доповідала секретар виконавчого комітету міської ради Козел Л.В. (детальніше з відеоматеріалів засідання сесії, з 38 хв.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора