Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пішла з життя Білоус Ольга Миколаївна, керівник ясел – садка № 6 «Теремок»

Дата: 21.11.2019 15:33
Кількість переглядів: 3641

Відійшла у небуття кращий педагог для тисячів скадовчан, шановний у міській громаді керівник дошкільного закладу, дорога колега і чарівна жінка. Сьогодні, 21 листопада, внаслідок важкої хвороби перервався земний шлях Білоус Ольги Миколаївни - педагога з 40-річним стажем.

Фото без опису

Скадовчанка, у 1976 році отримавши атестат зрілості, стала студенткою Бериславського педагогічного училища, яке закінчила у 1978 році за спеціальністю дошкільна освіта. Цього ж року почала працювати вихователем ясла – садка № 6 «Теремок». У 1986 році була переведена на посаду завідувача дошкільним закладом, колектив якого очолювала  ось уже 33 роки.

Спеціаліст високої кваліфікації, компетентний, справедливий педагог і просто скромна, люб’язна людина, яка завжди відкрита душею для оточуючих. Ольга Миколаївна завжди оперативно вирішувала педагогічні та адміністративні задачі, стимулювала діяльність кожного працівника. Цій ерудованій жінці, яка відзначалась високим професіоналізмом вдалося згуртувати енергійний, ініціативний колектив однодумців, перед якими стоять незмінно важливі задачі виховати у дітей культуру поведінки, людяність, милосердя, любов до рідної землі.

Ольга Миколаївна «Відмінник освіти України», має державні та відомчі нагороди: Грамоту МОН України, Почесні грамоти Управління освіти облдержадміністрації, Подяки голови Херсонської обласної ради. Почесні грамоти міської та районної рад, відзнаки міського голови. Вона неодноразово обиралась депутатом Скадовської районної та міської рад.

У творчому доробку Ольги Миколаївни чимало цікавих знахідок, оригінальних ідей, здобутків: проведення конкурсу професійної майстерності «Умієш сам – навчи іншого», проведення на сайті закладу інтерактивного конкурсу «Розвивальне середовище», у голосуванні якого змогли взяти участь мешканці Скадовська. За рейтингом участі у конкурсах дошкільний заклад  посідає перше місце серед закладів дошкільної освіти району.

Досвід роботи ясел – садка № 6 «Теремок», який очолювала Білоус Ольга Миколаївна, висвітлюється на сторінках періодичної преси та фахових освітніх журналів.

Важко збагнути невимовну втрату для міської громади людини з великої літери, професіонала з відкритою душею, сяючої добром і завзятістю.

Щирі співчуття всім рідним, близьким та знайомим Ольги Миколаївни. Нехай пам'ять про її добрі справи завжди живе серед людей.

Секретар міської ради Сокольчук О.М.,

депутати міської ради, члени та апарат

                                                                                                                                    виконавчого комітету міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора