Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про справи актуальні

Дата: 04.11.2019 16:56
Кількість переглядів: 545

Сьогодні, 04 листопада, відбулась розширена апаратна нарада під керівництвом секретаря міської ради Сокольчука О.М. У її роботі взяли участь заступники міського голови, керівники комунальних підприємств ЖКГ, міських дошкільних закладів, міської друкарні та кінотеатру «Скадовськ», Центру надання первинної правової допомоги, апарат виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису

У ході наради Сокольчук О.М. зосередив увагу на підготовці проекту бюджету на наступний рік, обговорення проекту заплановано на 29 листопада поточного року.

Керівники міських дошкільних закладів доповіли про ведення опалювального сезону, наразі опалення функціонує у всіх закладах освіти, нещодавно коштом міської ради замінено додатковий котел у яслах-садку «Чебурашка». Секретар міської ради запропонував скликати загальноміські батьківські збори з метою вивчення якості надання дошкільної освіти та врахуванні пропозицій батьківських комітетів у проектах міських програм на наступний рік.

У ході наради також обговорювались наступні питання: прибирання та вивезення листя; проведення акції з благоустрою цього тижня; про перенесення дати чергової сесії з 06 на 15 листопада; про заходи щодо стягнення з фізичних осіб боргів по сплаті за комунальні послуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора