Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання сміливих і відважних – мотокрос у Скадовську

Дата: 04.11.2019 16:49
Кількість переглядів: 483

03 листопада 2019 року поблизу Скадовська, у місцевості Цукури, за ініціативи Федерації мотоциклетного спорту Херсонської області (голова Ільїн Д.І.) відбувся чемпіонат Херсонської області з мотокросу. Цього року Скадовська міська рада виступила співорганізатором чемпіонату, забезпечивши облаштування траси та призовий фонд змагань.

Фото без опису

Недільний ранок видався напрочуд насиченим яскравими подіями для шанувальників мотокросу. Учасники змагань прибули з різних міст Півдня України: з Дніпра, Одеси, Запоріжжя, Нової Каховки, Каховки, Миколаєва, Олешків, Генічеська, Бобринця та Скадовська. Загалом, у змаганні взяли участь 36 спортсменів різних вікових груп.

10 учасників у класі «Діти» виступили у різних категоріях, залежно від об’єму двигуна мотоциклу – 50, 65 і 85 куб.см. 14 учасників виступали у класі «Любителі», 7 мотоциклістів у класі «Ветерани» вразили глядачів власними вміннями володіння технікою. У класі «Open»  з п’яти спортсменів кращий результат показав Карасюк В. з м.Олешки.

Переможці у кожній групі отримали кубки, медалі та грамоти від Скадовської міської ради, подарунки і квіти для дівчат від студії «Дизайн». До нових зустрічей на березі Джарилгацької затоки, адже: «Мотокрос у Скадовську наступного року буде ще цікавішим!», - запевнив у зверненні до учасників змагань секретар міської ради Сокольчук О.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора