Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 28.10.2019 17:04
Кількість переглядів: 528

28 жовтня 2019 року проведено чергове засідання виконавчого комітету міської, на  розгляд якого виносились питання:

            1. Про затвердження протоколу від 24.09.2019 року № 5 засідання громадської житлової комісії при виконавчому комітеті міської ради.

Фото без опису

           2. Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під об”єктами комунальної власності м. Скадовська та передача їх у комунальну власність територіальної громади міста.

            3. Про надання пропозиції про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у  комунальну власність територіальної громади міста Скадовська.

            4. Про надання пропозиції про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання земельної ділянки в оренду.

            5. Про надання пропозиції про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у  м. Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

            6. Про надання пропозиції про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів у м. Скадовську.

            7. Про надання пропозиції про врегулювання земельних відносин.

            8. Про надання пропозиції про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки в постійне користування.

            9. Про надання пропозиції про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську.

            10. Про ініціювання проведення громадських слухань з розгляду проектів програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2020 рік, бюджету міста Скадовська на 2020 рік.

          11. Про невідкладні заходи щодо покращення фінансово-господарського стану  комунального підприємства “Очисні споруди” Скадовської міської ради.

            12. Звіт про хід та результати виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік за підсумками 9-ти місяців 2019 року.

            13. Звіт виконавчого комітету міської ради про хід і результати виконання бюджету міста Скадовська за 9 місяців 2019 року.

         14. Про затвердження відсоткового співвідношення  перевезених пільгових категорій громадян до загальної кількості пасажирів.

           

У ході обговорення проект “Про надання пропозиції про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки в постійне користування”  було знято на доопрацювання, інші ж проекти зі змінами та доповненнями затверджено як рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора