Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем автомобіліста і дорожника!

Дата: 25.10.2019 16:49
Кількість переглядів: 1160

Традиційно в останню неділю жовтня в Україні відзначається свято - День автомобіліста і дорожника! Сучасне життя неможливо уявити без автомобіля. Це день всіх, кому автомобіль став надійним помічником у житті та професійній діяльності. Проте, це свято не тільки водіїв, а й ремонтних робітників, шляховиків, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств. Надійне автомобільне сполучення є основою життя міста, практично всіх сфер діяльності. Від якості роботи перевізників, дорожньої інфраструктури залежать не тільки якість і своєчасність обслуговування людей і підприємств, але й безпека наших громадян.

Фото без опису

З нагоди професійного свята секретар міської ради Сокольчук О.М. привітав колектив філії «Скадовський райавтодор» ДП «Херсонський облавтодор», побажав всім автомобілістам та працівникам дорожнього господарства легких доріг, безаварійної, успішної і стабільної роботи, а також миру, міцного здоров'я та сімейного благополуччя! За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в організацію автомобільних перевезень, розвиток галузі дорожнього господарства та з нагоди професійного свята Олег Миколайович вручив Почесні грамоти міського голови Харчий Олександру Михайловичу, машиністу котку четвертого розряду, та Чиркову Миколі Івановичу, машиністу автогрейдера шостого розряду. Подяка міського голови оголошена Кравченку Володимиру Євгеновичу, водію автотранспортного засобу 2 класу.

В свою чергу заступник міського голови Бутенко О.І. в цей передсвятковий день привітала зі святом працівників міських приватних підприємств, вручила Почесні грамоти міського голови Козичу Олександру Андрійовичу, водію автотранспортного засобу приватного підприємства «Кулида», та Мотовільнику Роману Дмитровичу, водію автотранспортного засобу приватного підприємства «Поярков».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора