Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Скликання сесії міської ради

Дата: 25.10.2019 08:33
Кількість переглядів: 390

Відповідно до розпорядженням міського голови від 24 жовтня 2019 року № 135-р 06 листопада 2019 року о 10:00 годині відбудеться LXX сесія міської ради VII скликання, на розгляд якої винесено наступні питання:

Фото без опису

1. Звіт виконавчого комітету міської ради про хід і результати виконання бюджету міста Скадовська за 9 місяців 2019 року.

2. Звіт про хід та результати виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік за підсумками 9-ти місяців 2019 року.

3. Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року № 903 “Про затвердження “Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік”.

4. Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року № 904 “Про міський бюджет м.Скадовська на 2019 рік”.

5. Про надання пропозиції про надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського колишнього КСП “Племзавод Україна”.

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність територіальної громади міста Скадовська.

7. Про затвердження технічної  документації із землеустрою  щодо інвентаризації земель під об’єктами комунальної власності м.Скадовська та передача їх у комунальну власність територіальної громади міста.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки в постійне користування.

9. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів у м.Скадовську.

10. Про врегулювання земельних відносин.

11. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання земельної ділянки в оренду.

12. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності.

13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

14. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянок для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у м.Скадовську.

16. Про передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд у м.Скадовську (присадибна ділянка).

17. Про відмову у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м.Скадовську.

18. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу у м.Скадовську.

19. Про врегулювання земельних відносин.

20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

21. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м.Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

22. Про підписання додаткової угоди від 24 вересня 2019 року до договору оренди комунального майна міської територіальної громади від 22 грудня 2015 року № 2240.

23. Про затвердження експертної оцінки на об’єкт комунальної власності за адресою: м.Скадовськ, вул.Сергіївська, 10, приміщення № 2.

24. Про затвердження  умов конкурсу на оренду об’єкта комунальної власності –котельні № 3, за адресою м. Скадовськ, вул.Мангубінська, 29а.

25. Про продовження терміну оренди об’єкта комунальної власності, за адресою: м.Скадовськ, вул. 33 Гв. Дивізії, 1/10.

26. Про продовження терміну оренди об’єкта комунальної власності за адресою: м.Скадовськ, вул. Покровська, 7-а.

27. Про розірвання договору оренди комунального майна за адресою: м.Скадовськ, вул. Сергіївська, 6.

28. Про розгляд акта комісії з проведення службового розслідування від 27 вересня 2019 року стосовно депутатів Скадовської міської ради VII скликання.

29. Про затвердження детального плану території на східному та західному пляжах м.Скадовська з визначенням прибережної захисної смуги, в тому числі пляжної зони з функціонально-планувальною організацією припляжної, пляжної та акваторіальної зони.

30. Про відмову у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську.

31. Про план діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності на 2020 рік.

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у м.Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

33. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу у м. Скадовську.

34. Про припинення шляхом ліквідації комунального підприємства “Скадовська міська друкарня”.

35. Про контроль за виконанням заходів щодо покращення фінансового-господарського стану комунального підприємства “Очисні споруди” Скадовської міської ради.

36. Про підготовку до проведення конкурсу щодо надання в оренду об’єкта комунальної власності - майнового комплексу кінотеатру “Скадовськ” за адресою: м.Скадовськ, вул. Сергіївська, 6.

37. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора