Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світ дитинства відсвяткував свій 35-річний ювілей!

Дата: 18.10.2019 15:18
Кількість переглядів: 1161

Радісну подію 18 жовтня 2019 року у виставковій залі районного будинку культури відзначив заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 4 «Чебурашка» Скадовської міської ради. Рів­но 35 років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері дитячого садка, а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося безтурботне дитинство. За три з половиною де­сятки років багато вихованців вийшло з цих стін, озбро­єних необхідними знаннями, вмін­ням працювати в колективі, ви­хованих і підготовлених до шко­ли. 

Фото без опису

З дня свого заснування до сьогодення ЗДО комбінованого типу № 4 «Чебурашка» пройшов чимало етапів становлення, накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази. Сьогодні він радує дітей та їхніх батьків сучас­ними, затишними і теплими кімна­тами, зручними меблями, розмаїттям ігра­шок та пізнавальних ігор. Для дітей створені прекрасні умови для перебування. Гордістю за­кладу є як його вихованці, так і його працівники: директор, ви­хователі, няні, пси­хологи, музичний керівник, інструктор з фізичного виховання, ме­дики, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно з любов’ю дбає про комфорт маленьких дошкільнят та їхній повноцінний розу­мовий і фізичний розвиток. Своєю тур­ботою працівники закладу зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного, щодня віддаючи частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям.

Сьогоднішнє свято об’єднало дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Саме в цьому родинному колі в урочистій обстановці привітав заклад зі святом секретар міської ради Сокольчук О.М., який побажав йому достатку, про­цвітання, довголіття, пра­ців­ни­кам – задоволення від улюб­леної роботи, а маленьким вихо­ванцям – рости здоровими, ро­зум­ними і не забувати дороги до світлого Дому їхнього дитин­ства.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення всебічного розвитку дітей дошкільного віку, активну громадську позицію та з нагоди 35-річчя від дня заснування закладу Олег Миколайович вручив Почесні грамоти міського голови педагогічному колективу та персоналу закладу дошкільної освіти, а також подарував вихованцям подарунок для їх всебічного та гармонійного розвитку.

Свято видалося неймовірно гарним та зворушливим. Вихованці по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували вірші та загалом забезпечили незабутні враження від свята всім присутнім.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора