Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У дружньому колі

Дата: 24.09.2019 16:27
Кількість переглядів: 604

20 вересня 2019 року ясла-садок № 4 «Чебурашка» м.Скадовська в рамках спільного проекту «Перехрестя дружби» зустрічав друзів з ясел-садка № 244 «Біла лілея» м. Запоріжжя.

Фото без опису

У заході взяли участь Наталія Білоус, завідувач комунальної установи «Скадовський районний методичний кабінет», Олена Панченко, методист з дошкільної освіти, Тамара Плахтій – завідувач дошкільним закладом (ясла-садок) комбінованого типу № 244 «Біла лілея» Запорізької міської ради Запорізької області, вихователі-методисти Олена Гавриленко та Олена Геращенко, керівники та вихователі закладів дошкільної освіти Скадовського району.

Наталія Білоус акцентувала увагу присутніх на актуальних питаннях дошкільної освіти, Олена Савонік та Тамара Плахтій презентували роботу своїх закладів та поділились досвідом з колегами.

Вихователь-логопед Оксана Наконечна запросила педагогів до майстер-класу «Абетка жестів», під керівництвом вихователя Яніни Дудченко присутні виготовили чарівні окуляри та розкрили необхідність розвитку асоціативного мислення в дошкільників, разом з вихователем Світланою Діденко пограли в ігри, а з Оленою Гавриленко визначили свій «індекс щастя».

Своєрідним підсумком роботи стало колективне виготовлення лепбуку, який подарували колегам із Запоріжжя.

Олена Панченко вручила членські квитки від Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» Вікторії Лубенській, директору Лазурненського ясел-садка та вихователю-методисту Ірині Владимаренко, привітала всіх педагогів-дошкільників з прийдешнім святом «День дошкілля», побажала кожному творчого натхнення та успіху.

Фінальним стало привітання та чудовий танок від вихованців я/с «Чебурашка» (муз. керівник Людмила Ромашова).

Колективи садочків обмінялися теплими словами й подарунками. В свою чергу Скадовські педагоги отримали запрошення від Запорізьких колег. Тож до зустрічі навесні в я/с «Біла лілея» м.Запоріжжя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора