Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Скадовський фестиваль смаженого бичка – спортивний, веселий та смачний!

Дата: 23.09.2019 15:13
Кількість переглядів: 581

З нагоди Дня міста знову згуртував міську родину вже традиційний фестиваль «Смаженого бичка». Його веселий запальний настрій об’єднав любителів велопрогулянок, гурманів місцевих морепродуктів та всіх поціновувачів фестивального руху.

Фото без опису

Фестивальну ходу розпочав міський велопробіг, який очолили службовці поліції. Маршрут велосипедистів пролягав від міської набережної до дельфінарію “Акварель” та навпаки. Подарунки від міської ради в численних номінаціях отримали учасники велопробігу, головний же приз дістався учасниці велопробігу, яка четвертий рік поспіль мріяла про перемогу.

Цьогоріч на фудфестивалі за створення найкращого шедевру з морського бичка змагались команди кухарів відділу прикордонної служби, ясел-садка «Дзвіночок» та міської ради. Команди готували рибну юшку та другу страву з морепродуктів. Їх роботи оцінювало журі, яке очолив Касяненко О.І., голова правління Скадовського районного споживчого товариства, Клочко І.А., засновник мережі «Джем», та Боровікова О.В., кухар ясел-садка №7 «Червона шапочка». Перемогу у фестивалі вибороли страви чоловіків прикордонної служби Скадовська.

Який же фестиваль без ігор, розваг та пісень!! Яскраві учасники спортивних змагань,  знавці історії міста, танцюристи й просто активні глядачі — всі отримали подарунки під час фестивалю.

Родзинкою свята стало пригощання вишуканими делікатесами, дарами моря, звичайно ж смаженими  бичками та рибною юшкою від міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора