Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перша Дитяча Велогонка на "ІІ Обласний Кубок Поліції"

Дата: 13.09.2019 15:43
Кількість переглядів: 462

Локація: м.Скадовськ, Центральна Набережна.

Дата і час проведення: 21 вересня, початок о 14.00.


На святкову велогонку до Дня міста Скадовськ запрошуються не тільки маленькі велосипедисти, а й всі діти, які мають "свій транспорт"!

Фото без опису

Тобто, можна змагатися на роликах, велобігах, самокатах, скейтах, та інших дитячих транспортних засобах. Реєстрація учасників та отримання номерів учасника, безпосередньо перед початком заходу. Вік дитини не має значення. Переможці у своїх вікових категоріях отримають пам'ятні подарунки, а абсолютні переможці - ще й "ІІ КУБОК ПОЛІЦІЇ"!


Більше того, всі учасники матимуть змогу познайомитися з роботою поліцейських, повторити правила дорожнього руху на початку навчального року, дізнатися, як правильно надавати першу допомогу постраждалим, посидіти за кермом патрульного автомобіля та перевтілитися у поліцейського за допомогою спеціального екіпірування та оснащення!
Після закінчення велогонки, на всіх учасників чекають пам'ятні подарунки та дипломи учасників.


Запрошуємо всіх бажаючих до участі, а також представників ЗМІ для висвітлення заходу.


Організатори та партнери: БФ "Майбутнє Херсонщини", Управління патрульної поліції Херсонської області, ГО "ВелоХерсон", веломагазин "Вело Піт Стоп". Захід відбувається за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації та Скадовської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора