Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо Пєшкова Олексія Євгеновича!

Дата: 28.08.2019 17:16
Кількість переглядів: 608

Шановний Олексію Євгеновичу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого дня народження!

Фото без опису

Ваші визначні якості керівника, наполегливість і самовідданість обраній справі, вміння розв’язувати будь-яке завдання на високому професійному рівні стали міцною запорукою збереження порядку міської громади.

Всі, хто знає Вас і працює поруч, відзначають і цінують Вашу високу працездатність, вимогливість до себе, невичерпну енергію, принциповість, організаторський талант, вміння з успіхом довести справу до кінця. Ви мудрий, компетентний, відповідальний професіонал, що викликає повагу та вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати з Вами. Шануємо  Вас за активну життєву позицію та багаторічне самовіддане служіння  справі захисту правопорядку.

Шановний Олексію Євгеновичу, бажаємо міцного здоров’я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя, творчої наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних мрій та сподівань! Успіхів у всьому задуманому та нових плідних здобутків! Хай Ваша енергія, багатий досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал якнайкраще служить на благо розвитку громади міста Скадовська.

 

З повагою, секретар міської ради Сокольчук О.М., депутати міської ради, члени та апарат виконавчого комітету міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора