Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпеку руху в місті забезпечать світлофори

Дата: 28.08.2019 13:41
Кількість переглядів: 794

На перехресті вулиць Джарилгацька та Сергіївська проведено монтаж світлофорного об’єкту. Проект впроваджується згідно міської програми соціально-економічного розвитку міста, за рахунок коштів міської ради.

Фото без опису

Сьогодні завершуються пуско-налагоджувальні роботи, їх виконують підрядники з м.Тернополя. Згідно затвердженої міської програми на відповідний проект заплановано спрямувати 586 тис. грн. 16 світлофорів комплексу відповідають сучасним технічним вимогам, забезпечать рух пішоходів і транспорту, мають он-лайн регулювання. Технічний нагляд комплексу щомісяця проводитиме фахова організація.

Попередній проект організації безпечного руху на вказаному перехресті, а саме проект кругового руху, в 2018 році було розроблено без урахування перенесення підземних мереж комунікацій, а це лінії міської каналізації та ливневої системи. Його вартість сягала кількох мільйонів, і це без урахування змін підземних комунікацій.

Новий світлофорний об’єкт стане новинкою для скадовчан, до якої необхідно звикнути для уникнення проблем на складному перехресті магістральних доріг міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора