Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії міської ради

Дата: 23.08.2019 19:26
Кількість переглядів: 727

Сьогодні відбулось чергове засідання  LХVІІІ сесії міської ради VII скликання. Депутати міської ради розглянули питання порядку денного :

1. Звіт про хід та результати виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік за підсумками I півріччя 2019 року.

Фото без опису

2. Звіт виконавчого комітету міської ради про хід і результати виконання бюджету міста Скадовська за I півріччя 2019 року.

3. Про  внесення  змін до рішення  міської  ради  від  21.12.2018 року № 903 «Про затвердження «Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік».

4. Про  внесення  змін  до рішення  міської  ради від  21.12.2018 року № 904  «Про  міський  бюджет м. Скадовська  на  2019 рік’».

5. Про розгляд звіту фінансово-господарської діяльності та виконання фінансового плану комунального підприємства “Скадовський міський кінотеатр “Скадовськ” за І півріччя 2019 року.

6. Про розгляд звіту  фінансово-господарської діяльності та виконання фінансового плану комунального підприємства “Водне господарство” за І квартал 2019 року.

7. Про розгляд звіту  фінансово-господарської діяльності та виконання фінансового плану комунального підприємства “Очисні споруди” за І квартал  2019 рік.

8. Про розгляд звіту фінансово-господарської діяльності та виконання фінансового плану комунального підприємства “Скадовська міська друкарня” за І квартал  2019 року.

9. Про продовження терміну оренди об’єкта   комунальної  власності  за адресою:   м.  Скадовськ, вул. 33 Гв. Дивізії, 1/10.

10. Про надання в оренду об’єкту комунальної власності ФОП Луцишиній Л.В.

11. Про призначення директора закладу дошкільної освіти (ясла-садок № 4) комбінованого типу “Чебурашка” Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

12. Про призначення директора закладу дошкільної освіти (ясла-садок № 5) “Червона шапочка” Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області.

13. Про врегулювання земельних відносин.

14. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків  та господарських будівель у м. Скадовську та передача у власність (присадибна ділянка).

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

16. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу у м. Скадовську.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність зі зміною її цільового призначення.

19. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку  та господарських будівель у м. Скадовську (присадибна ділянка).

20. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки  для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та передачу земельної ділянки у власність.

2.21. Про надання згоди на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки під об’єктом комунальної власності м. Скадовська.

2.22. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації

земель під об’єктами комунальної власності м. Скадовська та  передача їх у комунальну власність територіальної громади міста.

2.23. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків  та господарських будівель, для будівництва індивідуальних гаражів у м. Скадовську та передача земельних ділянок у власність (присадибна ділянка).

2.24. Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську та передачу земельної ділянки у власність.

2.25. Про відмову у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку  та господарських будівель у м. Скадовську.

2.26. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування житлового  будинку  та господарських будівель у м. Скадовську.

2.27. Про врегулювання земельних відносин.

2.28. Про передачу у власність земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд у місті Скадовську (присадибна ділянка).

2.29. Про передачу у спільну сумісну власність земельних ділянок для обслуговування

житлових будинків  та господарських будівель і споруд у м. Скадовську (присадибна ділянка).

2.30. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

2.31. Про врегулювання земельних відносин.

2.32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

2.33. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої на території Скадовської міської ради.

2.34. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку  та господарських будівель у м. Скадовську (присадибна ділянка).

35. Про надання дозволів на створення органів самоорганізації населення.

36. Про надання дозволів на створення органів самоорганізації населення.

37. Про надання дозволів на створення органів самоорганізації населення.

38. Про надання дозволів на створення органів самоорганізації населення.

39. Про підготовку та проведення конкурсу з утриманням пляжів міста Скадовськ.

40. Про відмову ПП «Еверест» в продажу земельних ділянок.

41. Про проведення службового розслідування.

42. Про затвердження Програми ефективної роботи та реформування водопровідно-каналізаційного господарства міста Скадовська на 2020-2024 рр.

43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлових будинків та господарських будівель, індивідуальних гаражів у м. Скадовську.

44. Різне.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора