Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення громадських слухань з питання коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення

Дата: 20.08.2019 16:39
Кількість переглядів: 755

 

 

Фото без опису

 

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

СКАДОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

РІШЕННЯ

позачергового засідання

 

19 серпня 2019 року

 

№ 156

 

 

Про проведення громадських слухань з питання коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення

 

 

Розглянувши листи комунального підприємства "Водне господарство" Скадовської міської ради Херсонської області від 05.08.2019 № 398 та комунального підприємства "Очисні споруди" Скадовської міської ради Херсонської області від 07.08.2019 № 417 щодо коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення відповідно, з метою громадського обговорення питання та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій, відповідно до глави 2.7 Статуту територіальної громади міста Скадовська, керуючись статтями 13, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Провести 30 серпня 2019 року о 15 год. 00 хв. у залі засідань адміністративної будівлі Скадовської міської ради громадські слухання з питання коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

2. Уповноважити першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Афанасіаді Д.М.:

2.1. Надати секретарю міської ради Сокольчуку О.М. відповідні документи для реєстрації ініціативи провадження громадських слухань з питання, визначеного у пункті 1 цього рішення.

2.2. Представляти виконавчий комітет Скадовської міської ради як ініціатора проведення громадських слухань.

3. Секретарю міської ради Сокольчуку О.М. зареєструвати це рішення у "Книзі реєстрації Загальних зборів, Місцевих ініціатив та Громадських слухань".

4. Інформацію про проведення громадських слухань довести до відома жителів міста шляхом опублікування в районній газеті "Чорноморець", оприлюднення на офіційному веб-сайті Скадовської міської ради.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Афанасіаді Д.М. та секретаря виконавчого комітету міської ради Козел Л.В.

 

 

Секретар міської ради                                                                                 О.М. Сокольчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора