Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм Ківіку Валентину Володимирівну!

Дата: 19.08.2019 17:55
Кількість переглядів: 490

Шановна Валентина Володимирівна!

Сьогодні всі квіти і привітання для Вас. Визначна дата є неоціненним скарбом життя, який Ви бережливо створили власноруч -  зібрали вірних друзів, здобули визнання й повагу колег, громади міста завдяки Вашій працьовитості і відданість справі, організаторським здібностям, широкому діапазону знань та інтересів.

Фото без опису

Вам вдається поєднати жіночу витонченість з якостями ділової жінки, вирішуючи важливі й складні професійні завдання. Обравши почесну та відповідальну професію у фінансовій сфері, до Вас щодня звертаються за порадою та допомогою. Завдяки Вашій сумлінній праці, компетентності та наполегливості вирішуються численні нагальні професійні завдання.

 

Бажаємо Вам, Валентина Володимирівна, міцного здоров’я, особистого щастя, здійснення мрій та сподівань. Хай Вас завжди підтримують рідні люди, у Вашому домі  панують мир і добро, мудрість та виваженість, а щедра доля й надалі буде прихильною до Вас.

 

Бажаємо, щоб Ваші дороги перетиналися тільки з дорогами добрих людей. Злагоди і спокою Вашому дому, світла і ніжності  Вашій душі!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора