Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Школярі із Золочева вивчають Скадовщину

Дата: 19.08.2019 17:15
Кількість переглядів: 917

Триває програма по обміну делегаціями учнів шкіл між містами-побратимами Скадовськом і Золочевом, ініційована Скадовською міською радою. Відповідна ініціатива є частиною міської програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та фінансуються коштом міського бюджету.

Фото без опису

З 12 по 23 серпня юні золочів’яни беруть участь у роботі ІІІ Міжнародного  англомовного літнього табору “Friendship”, який працює у Скадовську на базі ОЗСНВК “Академічна гімназія”. А дозвілля проводять активно і цікаво. Куратором даного соціального проекту є секретар виконавчого комітету міської ради Лілія Козел.

 

Вихідними юні скадовчани разом з друзями із Золочева відвідали заповідник «Асканія Нова», спробували пірнати у солоні озера Сиваша, проводили оздоровлення цілющою глиною. Цікавою на смачною видалась прогулянка на острів Джарилгач з колоритною кухнею з місцевих морепродуктів.

 

А попереду веселу громаду чекають вистави у цирку та дельфінарії «Акварель». Про настрій учасників проекту яскраво промовляють світлини з життя літнього табору.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора