Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги роботодавців!

Дата: 09.08.2019 17:01
Кількість переглядів: 481

Раді повідомити Вас, що введено у експлуатацію новий Веб-сайт "Єдине соціальне середовище зайнятості".Фото без опису

 

Основні переваги нового сайту – зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, можливість подання роботодавцями звітності в онлайні.

"Електронний кабінет роботодавця" – це сервіс, з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. Це персональне автоматизоване місце, доступ до якого роботодавець може отримати за допомогою комп'ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також з  телефону.

У "Електронному кабінеті" роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлених центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме. В "електронному кабінеті роботодавця" передбачена можливість подання звітів за формою №3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)", в тому числі і уточню вальних. Крім того передбачена можливість переглядати звіти за формою 4-ПН, 1-ПА, які подавались до служби зайнятості.

Співпрацюємо по новому!

За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу взаємодії з роботодавцями Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості

за адресою: м. Скадовськ, вул. Олександрівська, 32 А, 2 поверх

кабінет № 16 або за телефоном 05537-53552

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора