Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій міста – справа щоденна

Дата: 07.08.2019 17:09
Кількість переглядів: 634

Виконавчим комітетом Скадовської міської ради продовжується робота з благоустрою території нашого міста.

Щиро вдячні громадянам, підприємствам, установам та організаціям міста (яких більшість), які з розумінням ставляться до виконання правил благоустрою території міста і охоче підтримують чистоту та порядок на своїх та прилеглих територіях.

Фото без опису

Велика вдячність власникам приватних домоволодінь, які не зважаючи на пору року та наявність гостей у місті підтримують свої та прилеглі території в належному стані. Таких людей у нашому місті більшість. І вигляд нашого міста у великій мірі залежить від власників приватних домоволодінь.

Окремо варто відзначити багатоквартирні будинки,  які обслуговують працівники  КП «Водне господарство». Підприємство регулярно здійснює заходи з благоустрою прибудинкових територій: покоси трави, прибирання пішохідних доріжок, прибирання сміття.

Скадовська міська рада рекомендує співвласникам багатоквартирних будинків включати до переліку послуг, які надаються КП «Водне господарство»  й прибирання прибудинкової території для покращення загального стану благоустрою міста.

Також значний вклад в створення гарного вигляду нашого міста вносять об’єднання співвласників багатоквартирних будинків значна більшість керівників яких дуже відповідально    відносяться до благоустрою прибудинкових територій.

В ході обстеження території міста, з метою перевірки стану утримання об'єктів благоустрою, санітарно-технічного стану територі, було встановлено порушення правил благоустрою міста саме місцевими ОСББ. Після підведення підсумків було надіслано приписи тій невеликій кількості керівників будинків про усунення недоліків найближчим часом. Результатом була швидка та якісна реакція відповідальних співвласників  декількох будинків, яку хочеться відзначити:

  • ОСББ «Салім» вул. Гуманенка, 17 (Фото);
  • ОСББ «Амалія-284» вул. Джарилгацька, 284 (фото);
  • ОСББ «Золота нива» вул. Шмідта, 32а (фото)

Нажаль не обійшлося і без байдужих до вигляду нашого міста, які не відреагували на приписи щодо усунення порушень правил благоустрою міста.

Підсумовуючи хочеться зазначити, що виконавчий комітет Скадовської міської ради не знімає з себе відповідальності за благоустрій території міста та всі недоліки в цій сфері.  Для досягнення бажаних результатів нам потрібно співпрацювати, зосередившись на спільній меті, а це привабливий вигляд нашого міста не тільки для гостей, а в першу чергу для його мешканців. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора