Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про справи нагальні

Дата: 05.08.2019 18:35
Кількість переглядів: 590

Сьогодні, 05 серпня, відбулась розширена апаратна нарада, яку очолив секретар міської ради Сокольчук О.М. У роботі наради взяли участь представники апарату виконкому міської ради, керівники комунальних підприємств ЖКГ, поліції охорони, Центру первинної правової допомоги, дошкільних закладів міста, міського кінотеатру «Скадовськ» та міської друкарні.

Секретар міської ради зосередив увагу на питаннях готовності до осінньо-зимового періоду, виконанні заходів по підготовці до опалювального сезону. Олег Миколайович наголосив на тому, що у вересні поточного року готовність робіт має складати 90%, всі поточні питання мають вирішуватись негайно.

 

На порядку денному також розглянуто питання фінансової звітності підприємств за І півріччя, ремонтним роботам у дошкільних закладах міста на час літньої перерви, роботі адмінкомісії виконкому міської ради. На постійному контролі є питання сплати туристичного збору, заступникам міського голови дано доручення детально вивчити стан надходження коштів та провести роз’яснювальну роботу з неплатниками вказаного податку.

 

В період з 07 по 09 серпня поточного року заплановано проведення засідань постійних депутатських комісій. Також 07 серпня відбудеться нарада з організації урочистостей з нагоди відзначення Дня міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора