Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Переможці конкурсів ХVІІ Всеукраїнського благодійного фестивалю «Чорноморські Ігри»

Дата: 01.08.2019 19:17
Кількість переглядів: 576

Яскравий настрій ХVІІ Всеукраїнського благодійного фестивалю «Чорноморські Ігри» було відтворено у конкурсній програмі фестивалю. Діти міста-курорту Скадовськ брали участь у створенні малюнків на стіні та фігур з піску. Темою завдання було зображення щасливого дитинства, фестивального запалу на березі Джарилгацької затоки.

Фото без опису

До конкурсної справи взялись команди міських дитячих оздоровчих таборів «Слава», ім.. Ю.О. Гагаріна, «Бригантина», санаторію «Скадовськ» та художньої зразкової студії «Палітра» Скадовського районного будинку культури. Творчі роботи оцінювало журі, яке очолив член оргкомітету фестивалю Максим Павленко. Яскраві натхнені роботи стали окрасою фестивальної зони, команди виконавців творчо і креативно провели презентації власних творів.

 

За результатами виконаних робіт журі конкурсу визначило двох переможців: І місце у фестивальному конкурсі «Малюнок на стіні» виборола команда комунального позашкільного закладу "Дитячий оздоровчий табір "Слава" Криворізької міської ради; в свою чергу команда дитячого оздоровчого табору ім. Ю.О. Гагаріна посіла І місце у фестивальному конкурсі «Фігури із піску». Всі учасники конкурсів отримали дипломи за участь.

 

Сьогодні, 01 серпня 2019 року, проведено нагородження призерів конкурсів, найкращі вітання творчим колективам таборів передала заступник міського голови Бутенко О.І., яка подякувала за активну громадську позицію й запросила до участі у фестивальних подіях 2020 року.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора