Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада щодо проведення змагань з аматорського плавання

Дата: 31.07.2019 17:13
Кількість переглядів: 712

30 серпня 2019 року відбулось засідання Організаційного комітету з проведення змагань з аматорського плавання “Скадовськ – острів Джарилгач”, проведення яких заплановано на 24 серпня поточного року. В роботі Оргкомітету взяли участь секретар міської ради Сокольчук О.М., заступник міського голови Казберук А.А., ініціатор змагання та власник готелю “Затишний” Єфімов О.М., директор Скадовського районного будинку культури ім.Шевченка Волошин А.І. та голова Скадовського ФСТ “Спартак” Єрмаков В.О.

У ході обговорення проведення заходу розглядалися питання формування інформаційної підтримки, проведення суддівства змагань, охорони здоров’я учасників, урочистості та нагородження учасників запливу.

 

Секретар міської ради наголосив, що імена спортсменів, які здолають відстань від Джарилгача до міської набережної будуть занесені до почесного списку, а кожен учасник запливу має отримати іменний значок та приз. “Щороку їх число має збільшуватись, престижно і почесно має бути для громади потрапити до лав витривалих та сміливих плавців”, - додав Олег Миколайович.

 

Більш детальну інформацію щодо проведення змагань буде надано згодом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора