Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Чорноморські Ігри» - 2019

Дата: 29.07.2019 16:19
Кількість переглядів: 728

З 26 по 28 липня у Скадовську відбувся найвідоміший та наймасштабніший дитячий фестиваль в Україні – «Чорноморські Ігри». Цього року на вокальний конкурс фестивалю зареєструвалися понад 600 конкурсантів віком від 6 до 16 років. За призові місця змагалися 46 виконавців та вокальних груп, які пройшли до півфіналу після двох відбіркових турів, за інформацією сайту компанії «Таврійські Ігри» http://www.tavriagames.com.

Фото без опису

Для міської громади грандіозний фестиваль це свято й водночас випробування, адже кількість гостей значно перевищує чисельність скадовчан.  Фестивальний тиждень очікували й ретельно готувались до нього, перевіряючи функціональність комунальних мереж, освітлення, енергоживлення та забезпечуючи на належному рівні роботу літніх ярмаркових містечок, дитячих майданчиків та ін. 

Відео

 

За три дні фестиваль «Чорноморські Ігри» приніс справжню радість не тільки конкурсантам, а й жителям і гостям міста. На Скадовській набережній проходили конкурси «Фігури з піску» та «Малюнок на стіні», відбувались показові польоти повітряних конструкцій учасників фестивалю «Кольорове небо». Біля фото-зони #SELFIETIMEHITFM відбулися зустрічі з кумирами. Під час дискусійних клубів молоді таланти фестивалю змогли поспілкуватися з членами журі та відомими медіа персонами, поставити їм свої питання та отримати поради.

 

Своїми виступами дітей порадували їхні кумири, більшість з яких свого часу були переможцями та лауреатами «Чорноморських Ігор» –  NK|Настя Каменських (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2004»), «Время и Стекло» (Надя Дорофєєва – 1-а премія «Чорноморських Ігор 2004»), The Hardkiss (Юлія Саніна – лауреат «Чорноморських Ігор – 1999»), Еліна Іващенко (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2018»), MONATIK,  MOZGI,  Олександр Пономарьов, ALYOSHA, Антитіла, TARABAROVA, Наталія  Гордієнко, МЯТА, David Axelrod, Віталій Козловський, Оля Цибульська, MÉLOVIN, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN, Злата Огнєвіч.

 

Суперфінал вокального конкурсу розпочався з фестивальної пісні «Чорноморських Ігор 2019», яку в цьому році  виконали головні хітмейкери країни – гурт Время и Стекло разом з «HighUp5»! Пісню супроводжував флешмоб у виконанні  балету фестивалю та дітей з оздоровчого табору «Бригантина».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора