Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм Білоусову Ольгу Миколаївну!

Дата: 29.07.2019 16:16
Кількість переглядів: 500

Шановна Ольго Миколаївно, прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання  з нагоди ювілейного Дня народження!

 

Не одне десятиліття Ви присвятили роботі в системі освіти України, здобули велику повагу серед освітян, серед усіх тих, кому допомогли й допомагаєте стати справжнім вихователем, берегинею щасливого дитинства. Бездоганне знання справи, відданість їй, висока освіченість і культура, прекрасні людські якості є Вашим безцінним надбанням, запорукою успіхів, авторитету та пошани серед людей.

Фото без опису

У місті, районі та області Вас знають як людину компетентну, енергійну і доброзичливу, яка користується авторитетом і повагою. За Вашими плечима   –  багатолітній досвід і визнання громади міста. Ваш професійний вибір не з легких. Виховувати дітей  дуже відповідальна і почесна справа, а бути керівником одного з кращих закладів району, далеко не кожному під силу.

 

Прийміть слова вдячності й глибокої поваги за подвижницьку працю, високу професійну майстерність та життєву мудрість. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я й достаток, а прихильність фортуни стане запорукою здійснення  всіх Ваших задумів і мрій.

 

Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Бажаємо щоб кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, огорнуть турботою і принесуть тепло у родину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора