Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт про роботу виконавчого комітету міської ради

Дата: 15.07.2019 18:10
Кількість переглядів: 470

12 липня поточного року відбувся публічний звіт секретаря міської ради Сокольчука О.М. про діяльність виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2019 року.

Фото без опису

До діалогу було запрошено активістів трудових колективів міста, громадських організацій, жителі міської громади. Доповідаючи про виконання міських програм, Олег Миколайович зосередив увагу на будівництві доріг і тротуарів, прокладанню нових мереж міського водогону, ряді заходів з підготовки міських очисних споруд та мережі каналізації й водовідведення до оздоровчого сезону. Було забезпечено виконання численних соціальних програм: міські та міжміські перевезення; надання матеріальної допомоги хворим та особам, які потрапили у складні життєві обставини; пільгове харчування і оздоровлення; облаштування нових дитячих майданчиків та зон відпочинку; заохочення проведення фестивалів, конкурсів, змагань; виплата стипендій та ін.

У перспективі розвитку міста до присутніх було доведено плани щодо придбання автобусу для здійснення пільгових перевезень, проведення конкурсу з визначення кращого проекту благоустрою набережної міста. Секретар міської ради Сокольчук О.М. зазначив, що нині вже закладається база для формування бюджету на наступний рік, запросив до співпраці в цьому питанні громадськість міста.

http://youtu.be/Vqxg14x_Os4



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора