Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Міжнародного дня кооперації

Дата: 05.07.2019 15:59
Кількість переглядів: 575

Сьогодні відбулись урочисті збори колективу районного споживчого товариства у переддень професійного свята. Працівників кооперації привітав секретар міської ради Сокольчук О.М., побажав  нових звершень у трудовій діяльності, відзначив досягнення з оновлення обладнання виробництва, подякував за плідну працю на благо розвитку громади міста.

Фото без опису

З нагоди Міжнародного дня кооперації грамотами міської ради  нагороджено за багаторічну сумлінну працю в системі споживчої кооперації, високий професіоналізм та відповідальність:

Гаюк Ірину Миколаївну, заступника головного бухгалтера правління Скадовського районного споживчого товариства,

Ситник Ольгу Павлівну,  головного бухгалтера ДП «Скадовський кооперативний ринок» Скадовського РСТ,

Трапезнікову Галину Миколаївну,  пекаря четвертого розряду ПСК «Хлібокомбінат Скадовського райст».

Сьогодні є про що розповісти працівникам Скадовського спожтовариства, постійно оновлюється асортимент хлібобулочних, макаронних  виробів хлібокомбінату Скадовського райст. Придбано нове обладнання пекарського цеху, нова лінія максимально забезпечує виробництво 50 видів продукції, планується придбання ще однієї печі для цеху, їх робота значно полегшує працю пекарів шляхом автоматизації числених складових і зокрема загрузки та виймання хліба.

Скадовський хліб цінують і шанують далеко за межами району, хліб виготовлений з душею завжди матиме добру славу та власних шанувальників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора