Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Національної поліції України

Дата: 04.07.2019 17:05
Кількість переглядів: 884

4 липня 2019 року у районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Начальник Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу ГУНП в Херсонській області Олексій Пєшков привітав поліцейських Скадовська, вручив відзнаки і грамоти службовцям відділення та ветеранам поліції. Приємні подарунки-іграшки отримали батьки новонароджених, які працюють у відділенні.

Зі щирими словами привітання перед присутніми виступив секретар міської ради Сокольчук О.М., подякував за міцне плече, адже численні заходи у міста завжди проходять під пильним наглядом поліції, відзначив, що робота службовців завжди злагоджена й високопрофесійна, що є запорукою збереження громадського порядку. З нагоди свята заслуженим працівникам поліції Олег Миколайович вручив відзнаки, грамоти та подарунки.

За професійне виконання службових обов’язків, суворе дотримання законності, відповідальність та визначні організаторські здібності, принциповість і досвідченість у виконанні завдань відзнакою міського голови нагороджені підполковник поліції Ткаченко Дмитро Дмитрович та Синякова Ірина Миколаївна, провідний інспектор сектору інформаційної підтримки Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області. Грамотами міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість справ, професіоналізм, відповідальність принциповість у виконанні завдань відзначені майор поліції Мороз Віталія Олександрівна, старший інспектор сектора кадрового забезпечення Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області, і старший лейтенант поліції Токар Олександр Васильович, Старший інспектор з ювенальної превенції сектора превенції Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції ГУНП в Херсонській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора