Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оргкомітет до XVII Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри»

Дата: 02.07.2019 17:39
Кількість переглядів: 607

Про ряд заходів з підготовки до XVII Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри» сьогодні йшлося на засіданні організаційного комітету, який очолив секретар міської ради Сокольчук О.М. У роботі наради взяли участь представники компанії «Таврійські Ігри», керівники організацій і установ міста та району, члени апарату виконавчого комітету міської ради.

Фото без опису

Серед нагальних питань розглядались такі, як: забезпечення енергоживлення, охорони громадського порядку та медичний супровід заходів фестивалю, вирішувались ряд технічних питань, погоджувалось формування зони для людей з особливими потребами.

За ініціативи секретаря міської ради цього річ відбудуться конкурси малюнків та фігур з піску для дітей Скадовська. Дано доручення з формування команд-учасниць конкурсів.

 XVII «Чорноморські Ігри» вразять глядачів оновленим форматом. Масштаби конкурсу ширяться, про що говорить кількість бажаючих взяти участь в заході: цього року для участі у фестивалі було надано 607 заявок, вразило журі не лише кількість, а й якість підготовки вокалістів. Сюрпризом також стане й сценічний комплекс, який цього сезону сяятиме сучасним вбранням.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора