Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День архітектури України

Дата: 01.07.2019 17:33
Кількість переглядів: 710

День архітектури України відзначається щороку на початку липня. Свято засновано у відповідності до Указу Президента 1995 року з метою відзначення історії національної архітектури, її розвитку та гармонізації.

Фото без опису

В свою чергу 01 липня 2019 року секретар міської ради Сокольчук О.М. привітав працівників відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради з професійним святом, відзначив злагодженість та професіоналізм фахівців відділу, побажав успіхів у подальшій роботі на благо громади міста.

 

Подяки оголошено Драбу Валентину Вікторовичу, раднику міського голови з питань благоустрою міста відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради і Островській Ірині Вікторівні, головному спеціалісту відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради за сумлінне виконання посадових обов’язків, ініціативність, відповідальність, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята – Дня архітектури України.

 

З нагоди професійного свята – Дня архітектури України, відзнакою міського голови нагороджено Хотієнко Людмилу Іванівну, головного спеціаліста з земельних питань відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради, т.в.о. начальника відділу, архітектора міста, за сумлінну працю, високий професійний рівень, значний особистий внесок у розвиток добробуту міської громади, активну громадську позицію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора