Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про актуальні справи сьогодення

Дата: 01.07.2019 17:30
Кількість переглядів: 458

Нові завдання та актуальні питання обговорювались на розширеній апаратній нараді виконавчого комітету міської ради 01 липня поточного року. Головуючи на нараді, секретар міської ради Сокольчук О.М., зосередив увагу на якості забезпечення оздоровчого сезону та підготовці до опалювального сезону 2019-2020 р.р.

Фото без опису

Серед нагальних завдань було визначено: контроль чергування посадових осіб міської ради, працівників комунальних підприємств ЖКГ та проведення відповідної роботи з порушниками правил торгівлі й благоустрою; проведення роботи зі здійснення оплати туристичного збору з власниками закладів тимчасового розміщення відпочиваючих; підготовка до проведення у місті дитячого благодійного фестивалю «Чорноморські Ігри», матеріалів до фото виставки з нагоди Дня міста, інформаційної підтримки численних фестивалів і конкурсів міста.

 

В ході наради Олег Миколайович також зосередив увагу керівників дошкільних навчальних закладів щодо підготовки систем опалення, контролю їх функціональності, вчасного проведення поточних ремонтних робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора